5 TIPS ABOUT κυπαρισσια διαμονη YOU CAN USE TODAY

5 Tips about κυπαρισσια διαμονη You Can Use Today

5 Tips about κυπαρισσια διαμονη You Can Use Today

Blog Article

Μεγάλο μπάνιο το οποίο έχει και πλυντήριο και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί κάποιος για την διαμονή του.Μπαλκονι και μπροστά και πίσω με τραπεζάκια και καρέκλες.Το μπροστινό είχε θέα την Μονεμβασιά. Η κυρία Λίτσα μας έφερε πρωινό δύο φορές ενώ δεν ήταν στις παροχές.Μειναμε πολύ ευχαριστημένοι από όλα και σίγουρα θα το ξαναεπισκευτουμε.

Μερικά από τα αξιοθέατα του Άγιου Κηρύκου είναι ο μητροπολιτικός ναός, το μνημείο του Ίκαρου στο λιμάνι, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το εκκλησάκι της Ανάληψης, το Αρχαιολογικό Μουσείο κ.α.

Είναι ένα τοπίο με μυστική παρθενικότητα, με αρώματα βουνού και ψιθύρους της θάλασσας, από αυτούς που αρχίζουν να σπανίζουν στην Ελλάδα.

Ο Χριστός είναι η ιδανική επιλογή για να μείνετε αν αγαπάτε τη νυχτερινή ζωή και σας αρέσει να ξενυχτάτε. Την ημέρα μπορείτε να σεργιανίζετε στις κοντινές παραλίες (Να, Μεσακτή, Αρμενιστή) και το βράδυ να μένετε στο χωριό με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να οδηγήσετε.

Η Χώρα αποτελείται από λευκά σπιτάκια, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα σε στενά δρομάκια. Όσο πλησιάζετε προς το Κάστρο θα δείτε παλιά αρχοντικά και ενετικά κτήρια και μαγαζάκια με τοπικά προιόντα. Στο Κάστρο θα δείτε το Ιστορικό Αρχείο Κυθήρων.

Με πάρκινγκ. Σε πολύ βολική τοποθεσία. Ευγενέστατο προσωπικό.Όλα ήταν άψογα!!

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση της προσβολής.

Από πάνω τους, υψώνεται επιβλητικός και καταπράσινος ο Πάρνωνας, ενώ ανάμεσά τους οι αυλίτσες τους μοιάζουν με μικρές πλατείες, έτσι όπως είναι απερίφραχτες, περιποιημένες και φιλόξενες σε ένα από τα σπάνια πια μέρη του κόσμου όπου τα όρια μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου χώρου είναι δυσδιάκριτα.

Φωλιάζει μέσα σε έναν τέλειο ημικυκλικό κολπίσκο, ο οποίος κλείνει από δύο καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα που βουτούν στην θάλασσα.

Το τοπίο είναι πραγματικά μαγευτικό, καθώς υπάρχει μια μικρή παραλία με χοντρή άμμο και μικρά βότσαλα, στην οποία καταλήγει το ποτάμι από το φαράγγι του Χάλαρη.

Η επίσκεψη μέσα από πικροδάφνες, γαλατσίδες, κιτρινοξιλιές, συκιές και σχοίνα στο αρχαίο Ασκληπιείο και στα ξωκλήσια επάνω από τον γραφικότατο συνοικισμό Βρύση. Βλέπεις, ακούς και ευφραίνεσαι το νερό που αναπηδά μέσα από τον βράχο καθώς υπόγεια κατεβαίνει από τις κορυφές του Πάρνωνα read more και αναβλύζει για να υδροδοτήσει το Κυπαρίσσι και να ποτίσει την καλλιεργήσιμη γη ολόγυρα.

Η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι στενός και περνάει μέσα από μεγάλα φαράγγια. Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε ν' ακολουθήσετε για να φτάσετε στο Κυπαρίσσι.

Σε ιερό σπήλαιο βρισκόταν το μαρμάρινο άγαλμα του Ασκληπιού. Η θέση αυτού του σπηλαίου βρίσκεται ψηλά στον βράχο, πάνω από το υδραγωγείο και ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει εκεί ακολουθώντας ένα μικρό, ανηφορικό μονοπάτι.

Ο φλοιός και οι ρίζες του δέντρου χρησιμοποιούνταν επίσης για ιατρικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας του πυρετού και των γαστρεντερικών προβλημάτων.

Report this page